<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Vacanta e aici!

Cooking with my soul

22 iun. 2010

Vacanta e aici!

M-am cam puturosit, nu? Postarile mele sunt din ce in ce mai rare. Adevarul e ca in ultima vreme simt mirosul vacantei. Mai am cateva zile si, pana la sfarsitul lui august, o sa ma bucur de dimineata prelungita in pat, culcatul la ore tarzii, cititul la umbra unui nuc si alte lenevii din astea.

Si cum am fost cuminte tot anul, Mos Craciunul de Vara o sa ma duca si la mare. Acolo unde ne trage pe noi an de an curentul. In Grecia.  Cred ca v-am mai spus ce mult iubesc eu peninsula Halkidiki. Cu oameni domoli si taverne primitoare la marginea Marii Egee, unde poti manca de la celebra salata Tzatziki la tot felul de pesti si fructe de mare, calamari umpluti, salata de vinete facuta cu usturoi, ardei prajiti in ulei, sarailii si cate si mai cate.

Insa nu asta e motivul principal pentru care ne place sa mergem acolo. Mancare din asta pot face si eu acasa :D {lauda-te gura... :))))) }. Peisajul este magnific. Daca ajungeti in unul din cele trei brate si anume Sithonia, neaparat sa-l strabateti de la un cap la altul. O zi o sa ajunga. Soseaua merge aproape paralel cu marea



Si daca vi se face prea cald, va puteti oricand opri sa faceti o baie ...


... sau sa admirati o stanca golasa iesind din mare



Abia astept!

Prin urmare, de acum si pana la toamna o sa ne vedem mai rar, in functie de cum o sa am eu accesul la internet. Sa aveti o vara cat mai spectaculoasa.

AAAAA si sa nu uit. Particip la un concurs, poate castig si cateva zile de mers la munte. Concursul este organizat de www.pensiuni-vile.ro si are ca premiu un week-end de vis pentru doua persoane la Casa Stan, Moeciu de Jos.

Etichete:

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire